Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    A két frakció már megvan. Most hoztam létre a másodikat. Az elsőben már úgyis vannak 3-an :)
    Evil szenzor 100% nem lesz.
    A floating object-et még meglátom, azért nem szeretem variálni, mert jártam már úgy, hogy levettem 64-re, erre amit fúrtam az kb azonnal eltűnt, nem volt időm felvenni. Zsákban nem jelent meg, szóval tuti, hogy eltűnt.
    A szerver tesztet majd csak holnap ejtem meg, ma már alvás jön, holnap meló reggel.
    A 3D radart nem szeretném betenni, túlságosan megkönnyíti a keresés dolgát. 50 km azért nem kevés.
    Kapcsolat szakadása esetén én úgy vettem észre, hogy visszarak a krioba. Párszor leállítottam a szervert és nem mindig jutott eszembe visszamenni, de mégis ott ébredtem. A szakadást mondjuk nem teszteltem. Ha jelentkezik ilyen gond, akkor felteszem a modot. Nem nyerő, ha emiatt bukja az ember az eszközeit. Főleg, hogy nem kap újat respawn-nál :D.
    Nagy nehezen (mert nem figyeltem és marhára allergiás a kis és nagybetűkre a mentés, de ezután már könnyű lesz) sikerült betennem a modokat.
    Az easy inventory nekem valamiért nem jól megy. Nem a kijelölt elem cuccait teszi be jobb klikkre. Bár az is lehet, hogy igen, csak akkor egy régebbi listából dolgozik. Próbáljátok, hátha nektek megy.
    Mind a kettő cockpit mod felkerült valamint egy kis extra, elvileg csak nekem :), admin parancsok. Nem kell fájlt szerkeszteni és szervert újraindítani, simán átállíthatom kreatívba menet közben, cuccost adhatok a játékba, ki/be kapcsolhatok opciókat, mint a copypaste funkció vagy a spectator. Elvileg sebességet is állíthatok, de azt nem néztem meg, hogy pontosan hogyan. Szóval elég sok a lehetőség.
    Holnap szerintem létrehozom a steam csoportot, amibe be kell lépni, hogy csatlakozni lehessen a szerverhez. Mivel ezt is bele kell írnom a beállításokba, ezért lesz egy leállás. Visszaveszem a floating-ot 128-ra. És reméljük, hogy nem tűnnek el cuccok a semmiben. Azért ne feledjük, hogy 8-an is lehetünk.
    Amúgy a floating a szimulációs sebességet csökkenti esetleg és nem az FPS-t. Hacsaknem látótávban van, mert akkor FPS-t is.
    Ami még az FPS-t csökkenti, az a be nem hegesztett blokkok. Sok esetén durva tud lenni a dolog. Szerver esetén nem tudom, hogy jelentkezik a kliensnél, talán nagyon laggolna a játék?