Ha jól emlékszem, akkor a master mode bekapcsolásával a blokkokat is úgy teheted le, mint kreatívban. Igaz, ezen már nincs mit hegeszteni és nyersanyag sem kell hozzá.
Egy mod keretében el lehetne intézni az egészet, csak akkor a rengetegnél is több blokkod lenne a toolbarban. Valami olyansmire gondolok, mint az üvegek vagy a hangár ajtó mod. A 3x3-as fal 1 blokk lenne. Vagy a 10x13-as fal szintén egy blokk lenne. De azt akkor valakinek meg kell csinálnia előtte. Sérülés esetén meg kitudja, hogy kezelné a játék.
Egy 10x13-as fal nem is nagy szám szerintem. Én több, mint 10000 blokkot tettem le a nagy hajómhoz és még nem is tartok vele sehol.
Egy projekciót beállítani sokkal gyorsabb, mint lerakni 100 blokkot.
Lehetőségek vannak.
Mi meg nem építkezünk az űrben vagy, ha mégis, akkor eleve kész modulokat küldünk fel és kapcsoljuk a többihez. Szóval, hogy mennyire reális az építkezés az űrben... A földihez lehet viszonyítani. Amúgy a téglát sem a földből bányásszák készen, hanem legyártják. Csak a játékban te vagy egy személyben a gyári munkás és a kőműves is. Meg az épületmérnök, villany és vízvezeték szerelő. (Stb.)