-
laci4321 #3835 Zero_008: Tökéletes elképzelés, én is valami ilyen dologra gondoltam, és benne is lennék a szerverbérlésben.
Mint egy MMO, ahol folyamatosan építünk amit akarunk és akkor amikor akarjuk pár hónapig, aztán egymásnak eshetünk. A háború is eltarthat 1-2 hétig is, elvégre egy naprendszer elképesztően hatalmas. Ebből viszont adódik is egy gond: hogy találnánk meg egymást? :D Lehet a 2 hadiflotta az életben nem találkozna össze, azt meg ne várjuk el hogy a másik felfedje magát az antennáival :D Pár modot mindenképp javasolnék engedélyezni, pl. a 3D holographic radar egyenesen létfontosságú.
A titkos bázisok keresése is eltarthat hetekig is, e nélkül a radar nélkül, már ha egyáltalán lehetséges. A bolygókat viszont már-már könnyű átkutatni vele, na mindegy :/
Pár szabályt kellene meghatározni a fegyverzet terén, hogy ne építsünk azalatt a pár hónap alatt azért ilyen hajókat :D Szóval értitek. A szerver sem bírná szerintem.
1 embert már találtál az elképzelésedre! :D RoboKutya kiírhatnál valami olyasmit, hogy embereket keresünk közös szerver játékhoz. (És a már jelentkezettek neveit) Szerintem sokan vannak akiknek megvan a játék, de nem egy fórumozó típusok és egyszer eljutnak ide, de nem szólnak semmit. Viszont szívesen benne lennének egy ilyenben ők is.
RJoco őszintén, szerintem te ezt nagyon rosszul gondolod:
„Gondolj bele, hogy te egy kőműves vagy és egyesével rakosgatod a téglákat, ráadásul közéjük még kötőanyagot is kell tenned és, ha áll a fal, még közel sincs kész.
No kb így megy ez az űrben is. Persze a reális hangok bejönnek, csak az építkezés ne legyen reális
”
A hasonlatod nagyon is hibás: A kőműves készen rakja össze a téglákat, én nem! Én csak egy vázat rakok le, egyesével, amit később meg kell hegesztenem. Nem kész blokkokból építenék falat pillanatok alatt, hanem arra gondoltam hogy ha van nálam 100 acéllemez, akkor le tudjak rakni 100 darab vázat egyszerre, későbbi meghegesztéshez (elvégre mikor egyet lerakok, ahhoz kell 1 db acéllemez).
(Nem is szólva arról hogy az én acélblokkjaim közé nem kell kötőanyag, ez a másik sarkallatos hibája a hasonlatodnak, hiszen csak ki kell önteni a vasfalakat egyben és kész, azok nem blokkokból állnak :D Vagy ha az űrben vagy, garavitáció nélkül, akkor az vasolvadékot megfelelő méretű és alakú üregbe/öntőformába pumpálod, aztán később a kész falakat!! (nem blokkokat) egybemozgatva összehegeszted őket.
Ez, ha belegondolsz nem különbözik attól, hogy lerakok egy projectort és kivetítek vele egy 10x10-es falat! Az anyagot ott is ugyan úgy be kell fektetnem teljes egészében, csak kérdem én miért kellene minden falhoz nekem a projektorral szórakoznom, nem lenne egyszerűbb egy SHIFT+CTRL-el húzni egy 10x10-es rácsot? És mi van ha nekem egy 20x13-as fal kell? Vagy egy szoba? Mozgadgassam a projekciót, remek. Nem lenne tényleg egyszerűbb a falhúzási lehetőség...
Végezetül: Az SE egy játék, aminek az építés és szétszerelés fázisa eddig is távol állt a realitástól! Nagyon távol és nem tudom te miért gondolod reálisnak :D Akkor meg már miért ne lehetne a játékon egyszerűsíteni, túlélő módban is?
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2016.05.20. 17:57:04