Space Engineers

Katt a képre
  • Zero_008
    Megnéztem múltkor a steamen, 2014ben vettem meg ezt a játékot. Egy hónapja játszottam vele két hetet, mert két haverom is megvette. Eddig tartott a lelkesedésük.
    Ezt csak azért írom, hogy lásd, mennyire érdekel a játék, és mennyire szándékozom követni. Úgy kívántam tájékozódni, hogy megkérdezlek titeket, mert ti meg itt arról beszélgettek, hogy hetente nézitek a changelogot, meg mod update-eket vártok...

Na mindemellett HA van értelmes multija, AKKOR lehet, hogy elkezdenék vele jobban foglalkozni, de nem akarok csak azért foglalkozni vele, hogy kiderüljön, hogy még mindig nem érdekel különösebben. A céltalan legózást meguntam vele, nem az én stílusom, minecrafttal is annyit kreatívkodtam, hogy építettem egy nagy faszt. Oké, varázslótoronynak indult, de csak fasz lett belőle... :P

Egyébként valami 3-4 ezer pénz egy 8fős dedikált szerver per hó, az nem a világ, főleg ha beszállnak páran.

El tudnék képzelni bolygóközi háborút, vagy valami... Egy ilyen kreatív játékban háborúzni egészen vicces lehet. Építesz egy nagy hadihajót, és odamész az ellenség bolygójára, vagy megszórod a másik bolygót ballisztikus rakétákkal a saját bázisodról? Nagy csatahajó sok fegyverrel, vagy vadászgépek? Lesz-e elég nyersanyag a támadó anyahajón ha elhúzódik a háború, vagy le kell majd szállni a harc szüneteiben bányászni? Gyorsan megtámadjuk az ellenséget valami összehergyált szarral, vagy felkészülünk rendesen a háborúra?
    Na ezek a problémák érdekelnének ebben a játékban, nem az, hogy mennyire áramvonalas űrhajót tudok összehegeszteni...
    Mondjuk ehhez nyilván értelmes játékosok kellenek, nehogy az legyen, hogy belép valaki, beáll valamelyik oldalra, aztán egy éjszaka amikor egyedül van, lebontja a bázist...
    Na meg ugye a játék képes letérdelni egyetlen nagy objektumtól is, lehet, hogy ilyen nagyobb szabású dologra alkalmatlan is a dolog...