Engem nagyon ritkán szokott kidobni. Lehet, hogy elfogy a ram a játék alól? Vagy valamelyik mod kavar be?
Gondolj bele, hogy te egy kőműves vagy és egyesével rakosgatod a téglákat, ráadásul közéjük még kötőanyagot is kell tenned és, ha áll a fal, még közel sincs kész.
No kb így megy ez az űrben is. Persze a reális hangok bejönnek , csak az építkezés ne legyen reális
Amúgy meg ki lehet cselezni, én is azt tettem. Kreatívban csináltam könnyű és nehéz blokkból egy-egy 50x50 kocka méretű területet. Ez betettem BP-k közé. Túlélőben az állomás megfelelő pontjára lerakok egy projektort és megfelelő módon kivetítem a falat. Mivel nálam a szélek döntött páncél blokkok, így a 'keretet' először le kellett raknom egyesével. Viszont közte a rengeteg blokkot már nem. A döntés miatt az 50x50-ből csak annyi lesz behegesztve, amennyi kell is.
Hajóval már gyorsan megy a dolog.
De kreatívban megépítheted az állomást és utána projektorral átviheted túlélőbe. Mert a lényeg (többek között), hogy anyagot használj, így van értelme a feldolgozó és gyártó egységeknek, meg néhány hajónak. De persze a hegesztés sem egy utolsó dolog.