Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Tényleg van ZPM szállító?? Én meg már tök ideges voltam hogy hogy a francba lehet ZPM-et gyártani, de ezek szerint sehogy, azt csak szerezni lehet. Mennyi kakaót tud biztosítani egy ZPM és mennyi ideig? :D

Az energia prioritás bevezetésén már én is nagyon rég óta gondolkozom, hogy milyen hasznos lenne. Pl. 1-5-ig megadhatnád melyik egység élvezzen prioritást az energiaellátásban, ami akkor működne amikor a reaktor túl van terhelve. Amikor pl. megadhatnánk hogy a hajtóművek nagyobb prioritásúak lehetnének a világításnál, hegesztő, flexelő, ércfeldolgozó, összeszerelő, stb blokkoknál, és így túltöltés esetén is működne a csillapítás, mert először azok a blokkok kapcsolnának le energiahiányban, amik alacsonyabb prioritásúak. És mondjuk meg lehetne adni egy 0-s prioritást is, ami egy túltöltést jelentene, amikor a blokk szép lassan sérül, de cserébe nagyobb teljesítménnyel működne amíg még funkcióképes. Pl. Jumpdrive töltődés gyorsabb 0-s prioritáson (akár csak 1 ugrás erejéig is), hajtómű nagyobb tolóerőt adna, összeszerelő gyorsabban gyártaná a töltényládákat nekünk, pajzs moddal is lehetne mókolni, stb. Cserébe sérülnének szép lassan a blokkok, ami szerintem életszerű lenne.