Mint minden más, elvileg ennek is ki kell írnia a fogyasztást a kontroll fülön. Gondolom függ a pajzs méretétől is a fogyasztás.
Viszont azt már el is felejtettem (vagy sosem tudtam), hogy mennyit fogyasztanak a reaktorok. Sose mindegy a terhelés, így az uránium felhasználás is mindig változik, ahogy terhelve van a reaktor. 100%-ra általában nem járatja az ember, mert abból könnyen túlterhelés lesz és akkor már érdemesebb akkuval vagy több reaktorral kisegíteni a szerencsétlent.
Engem az zavar, de nagyon, már vagy 3 update óta, hogy a nagy állomásom, ami még nincs feldarabolva sok kicsire, folyamat felzabálja a reaktorok tartalmát. Sajnos a hajókét is. A finomítós részen 1k uránium van a nagy reaktorban, a többibe nem szoktam ennyit rakni, mert minek. Viszont a reaktorok össz kimenetét nézi a rendszer és sajnos ebbe bele tartoznak a hajók is. Már kétszer fordult elő, hogy a flex hajómból kifogyott a 300 uránium, mert konnektorral dokkolva hagytam az állomáson. Marhára idegesítő, hogy mennék vele valahova, lecsatlakozom és nincs üzemanyag, mert az állomás elhasználta azt is. Márciusban még tuti nem volt ilyen gondom és több üzemanyag sem volt a hajóban, inkább kevesebb. Nem szoktam túlzásba vinni. Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.05.16. 12:00:59