Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Múltkor tesztelgettem kicsit az NPC célzórendszert és azt tapasztaltam, hogy elsődleges célpont az antenna, reaktor és vezérlő, ebben a sorrendben. Illetve, ha hatótávon belül van és engedélyezve is, akkor az ember van mindenekelőtt.
    Mivel a mi tornyainkat is automata irányítja, ezért nyugodtan nézhetjük úgy, hogy NPC irányítja a mi tornyainkat is.
    A fenti sorrend csak abban az esetben él, ha minden elem egyenlő távolságra van a toronytól. Amúgy meg mindig a legközelebbire fog rámenni és, ha közelebb mész, míg lövi a csalit, akkor téged nem fog leszedni.
    De fontos megjegyezni azt is, hogy, ha működésképtelenné tette a célt, akkor célt vált. Ebből a szempontból a reaktor a legerősebb csali. Egy hegesztőt mögé rakva egy gattling torony folyamat lövi. Viszont elég neki egy rakéta és a torony máris célt vált. Viszont, ha 2 reaktor van és javítva vannak folyamatosan, akkor a 2 között fog cikázni. Persze több torony esetén már necces a csali.
    Ezt csak azért írtam, mert pont az antenna lóg ki a pajzsból.
    Az X3 Reunion-ban is átvitt a lövedék a pajzson, igaz, keveset sebzett, de akkor is. Az energia fegyverek viszont nem mentek át.