Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Hát nem tudom. Jump Drive, vagyis FTL kb csak a BSG-ben volt. És ott egyszerűen eltűnt a hajó. Ugrásnál általában nem mozogtak, kivétel mikor a BSG a légkörben zuhant lefele és onnan ugrott el. Az effekt is ennek megfelelő volt.
    A StarTrek-ben, StarGate-ben, StarWars-ban hiperhajtómű van, illetve tér hajtómű, de hívhatjuk közös nyelven Warp Drive-nak. Mindegyik esetében sebesség, gyorsítás volt szükséges a magasabb fokozat eléréséhez.
    A Farscape (Csillagközi szökevények) már nem emlékszem hogy hívták, talán csillagörvény? Vagy az az Andromeda-ban volt?
    Még az EVE-ben is fel kell gyorsítania a hajónak, hogy Warp Speed-re lépjen. Ezért lehetett sok szállítót megfogni és lelőni high sec kapuknál. És ezért volt jó a T2-es cloak-os szállító :D
    Persze vitázhatunk, úgyis a játék fejlesztők döntik el, mi kerül a játékba. Én azért bízom benne, hogy inkább valami mást találnak ki vagy a Warp-hoz csinálnak sebességet is. De egy buborékképző is látványos lenne, ami körbevenné 10s alatt a hajót, aztán eltűnne hajóstól egy pillanat alatt. De gondolom a méretek miatt ezt nehezebb kivitelezni, így marad az egyszerű látványos effekt.

Én meg nem tudom, mikor fogok megint játszani, nyavajás steam leszedte a frissítést, de nem hajlandó frissíteni már megint lemezírási hiba miatt. Jó lenne már, ha megcsinálnák W10 kompatibilisre.