Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Ha torrentezésre is használod, akkor én is amondó vagyok, hogy nagy vinyó kell bele. Lehet külsőt is használni, de akkor annak hűtést kell biztosítani, mert 40 fok fölött elkezdenek haldokolni. Főleg hosszú távon. De, ha van keret rá, akkor 500-as SSD a jobb. Viszont DVD helyére a keret kb 3000 ft körül van, ha nem használod, akkor érdemes megfontolni, hogy oda teszel még egy vinyót. Persze úgyis pont akkor fog kelleni a meghajtó, mikor épp nincs benne. Én is így jártam az asztalival, ezért van most külső DVD íróm. Amúgy sem tudtam volna beletenni egy belsőt.
    Mióta nincs Quantum és Maxtor vinyó, azóta Samsung-okat veszek, bár a Toshiba sem egy rossz márka. De Samsung-gal még igazán nem volt gondom, jó sok üzemórát kibírnak, az 1 terrásaim vannak most olyan 400 nap körül.
    SSD-ben rosszat még nem hallottam róluk, de a SanDisk is jónak mondható, bár tesztekben a Samsung a jobb. 80GB-osért 20 ezret kiadni meg hülyeség, azért kapsz már nagyobbat is. SSD-re meg nem kell gumialátét, nem rezeg.