Space Engineers

Katt a képre
  • LookUsArts
    Ohhh ez mas kozegbe helyez dolgokat, nekem a valtoztatas maga volt a menyorszag en azt se tudtam hogy mast ez zavar
    Engem nem zavart mert
    -minden fps/tps/simulatorban a space a folfele/ugras gomb, ezt hasznalom vagy 10 eve
    -minden fps/tps/rpg jatekban az F/E gomb a "use" gomb altalaban azert mert kozelebb van az WASD-hez, es mivel a tobbi jatekban mar megszoktam ezert 20-30 perc jatek utan kenyelmesen kezeltem
    -A t gombot SOHA semmilyen jatekban nem hasznaljak semmire, egy-ket strategiai jatekon kivul, mert a messze van a WASD-tol, es konnyen melle nyom egy-kettovel az ember (ez velem egy csomoszor megtortent es ez engem rettenetesen zavart is)
    -A K gomb az meg ugyan a negyzeten, ahhoz hogy megnyomjam le kell vennem az ujjaimat a WASD-rol ami egy fps/tps jateknal (koztuk az SE-ben is) nagyon zavaro.

**Pesze a billentyu kiosztast nem veletlen lehet szemelyre szabni a jatekok 99%ban, mert ez total szemelyiseg fuggo es az a lenyeg hogy a felhasznalonak legyen kenyelmes. De attol fuggetlenul a legtobb jatekban megszokottabb a jelenlegi iranyitas mint a regi. Es valoszinuleg azert csereltek le, hogy segitseg az uj jatekosokat (akik meg csak most kezdtek 10 percre, es nem ertik miert a T-t meg a K-t kell nyomni az F-helyett)
    Utoljára szerkesztette: LookUsArts, 2016.05.08. 00:47:42