Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Jézus... szerintem te nem egészen értetted meg a lényeget :D

Mitől jobb az, ha egy megszokott gomb helyett nem az egyik, hanem a másik gombra teszem át az irányítást? (K a megszokott, és arról T-re vagy F-re nem tök mindegy? Ugyan úgy szokatlan.)

Lehet hogy 10 patch-el ezelőtt az F-re lett átrakva a a T funkciója, csakhogy az annyira szokatlan volt, hogy a beállításokban vissza is raktam. Az F-el én mindig is emelkedtem, a space-t nem használom erre és nem is tervezem. (Elvégre a C-vel süllyedek, akkor az a logikus, ha fizikailag is egy a C betű fölötti gombbal fogok emelkedni, nem pedig a C alattival.) És akkor most megcsinálják azt, hogy ha emelkedni akarok, akkor kiszáll a pilótafülkéből... 600 órányi játék után nem fogok azzal szerencsétlenkedni, hogy egy mélyen berögzült reflex miatt ha emelkedni akarok a hajóval, akkor elég egy ezredmásodpercre elfelejtenem a változtatást, már ki is szállt a pilótafülkéből a karakter, a hajóm pedig repül is elfelé, mert a csillapításom lassítani kezd azonnal.

Ebből adódóan szerintem te voltál mazochista hogy anno nem raktad vissza, és órákat játszottál úgy hogy megszokd az új kiosztást - kérdem én miért? Így is tökéletesen használhatok mindent, meg úgy is. Minek változtatnék csak úgy? Te miért vesződtél azzal hogy megszokd?...

Most viszont nem lehet visszaváltoztatni sem arra, hogy a K az inventory, T a controll menü. De nem baj, így már a T-vel vesz fel, száll be, inventory-t nyit, és megnyom, K pedig a kontroll menü, amit nem nehéz megszokni és hamar meg is szokom. Elvégre így a T lett a funkciógomb teljes mértékben. Bár ennyi erővel lehetne az R is, az közelebb van az ujjaimhoz és nincs semmi funkciója. Hmmm... Legyen az R? :D :D
    Utoljára szerkesztette: laci4321, 2016.05.07. 16:45:17