-
@laci4321: annyira nem vagyok elkeseredve, kicsit életszagú, de legalább van kihívás. Az X3 Reunion-ba rengeteg órát beleöltem, és igencsak meg tudott viccelni, de én mégis élveztem. És az befejezett játék volt, nem korai hozzáféréses.
Visszamehetnék oda, amikor még egyben volt a szétszerelőm, de akkor elvész a Daniel Jackson és az Argentavis is. Inkább kijavítottam az állomást, igaz, hogy az egyik Al'kesh fele is odalett, de nem lényeg.
Visszamehetnék oda is, amikor úgy nézett ki a piston-os megoldás, mint kreatívban. Kreatívban gond nélkül ment, de se automatika nem volt és jobban is hullámzott. Nem tetszett neki, mikor leszedtem a 2 alsó sor piston-t. Valamiért instabil lett az egész. Utána még meg is deformáltam kicsit a rossz beállítással, nem csodálom, hogy terhelés mellett szétesett később.
Visszatöltöm az utolsó mentést, ott még elvileg ép volt minden és a hajók sem voltak rögzítve a tetőn. A megoldás szerintem az lesz, hogy leválasztom a tetőt a piston-okról, mivel összekapcsoló blokkal van megoldva amúgy is. Így helyreugrik elvileg minden és jó lesz. Nem az első eset lenne. És legalább a futóműveket is meglesem, hogy ki-kicsoda.
A géplefagyasztást nem értem, nekem sosem fagyott meg az egész gép. Igaz, én ablak módban futtatom és nem teljes képernyő szélességben. Egyszer volt, mikor vártam kb 5 percet, hogy továbblépjen és továbblépett. Hiába, ha valamiből sok van lerakva és te össze vagy szétválasztod azokat, akkor ott rendesen kell számolnia. Ilyenkor szokta elcseszni a sorszámozást. Mondjuk amúgy is szereti elcseszni. És akkor tudd, hogy a kettő 2-es közül melyik volt az első vagy épp a negyedik, hol a vége és hol az eleje. Ha én átnevezem őket és megsorszámozom, akkor azt nem szokta szétzilálni. Legalábbis még nem tűnt fel.
@i robot: A piston-ok mostanában nem olyan rosszak. Csak valószínű úgy kell a tetőre dokkolnom a hajókkal, hogy a tető nincs összekapcsolva a piston-nal. Mert szerintem ma is az volt, hogy jól megtoltam a tetőt mikor a hajót jól nekinyomtam a futóműveknek, hogy mindenhol rögzítve legyen. Ezért eltolta a piston fejét a testétől. Kérdés, hogy a hajó rögzítése után, hogy fogja kezelni az összekapcsolást a játék.
A fogaskerekes cuccot próbáltam. Nem tudom hány féle van, de szerintem te is azt próbáltad, amit én és @robokutya. Nekem sem sikerült működésre bírnom. Elég macerás. Én is jobban szeretem a vanilla megoldásokat.
Azt el is felejtettem írna, ha valami bebugzik, akkor minden visszatöltésnél másképp reagálnak a bugos dolgok. Nem nagyon, de éppen sokat számíthat. Mikor jött a szétszerelős bug, a tetőt nem tudtam megmozdítani, míg rögzítve voltak a hajók. Mikor leválasztottam őket, akkor meg minden repült szanaszét. De egy alkalommal sikerült elfogadható sérüléssel leválasztanom őket és onnan folytattam a játékot.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.05.03. 23:16:29