-
laci4321 #3638 Na jó, nekem a mai 15 perces játéktapasztalatom:
Az előző komment után indítottam is el a játékot. Hátrafordulok a mérnökkel és mit látok? A bázisom oldalát letarolta 122k magnéziumból álló nagy szikla, ami valószínűleg a fölötte parkoló szép nagy bányászhajóm egyik fúrójából származik. Amely fúró, valamilyen rejtélyes oknál fogva ahelyett hogy leadta volna a tartalmát (sorterek, és a TIM szkript is kiveszi a fúróból automatikusan, nem maradhat benne), inkább szétrobbant (mert az sokkal menőbb :D) és lepottyantotta magából a sziklát. Nem tudom mikor történhetett, amikor leparkoltam a bányásszal akkor tuti nem, azt észrevettem volna. Na mindegy, elkezdtem felmérni a kárt egy flexeléssel, elég is volt neki, úgy lefagyasztotta a gépet, hogy a restart gombért kellett nyúlni

A játék csak azért volt 15 perces, mert még 2-szer visszaléptem képeket csinálni (az ép bázist tartalmazó világba és a letaroltba)
Íme a képek az esetről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
eredeti állapotban:
az eset után:
Kész rejtély számomra hogy mi történhetett! Miért robbant szét az a fúró, amikor közel s távol nem volt semmi aminek nekiütközhetett volna? Miért van a magnézium mellett egy ugyan akkora uránium szikla is? Talán az a Refineryből származik amit megsemmisített a lezuhanó magnézium, csakhogy 2 db Refinery is megsemmisült, és mindkettő tele volt, mégsem 3 szikla van, hanem kettő. A bányászhajóról pedig csak 1 db fúrófej hiányzik, és pont az alatt a magnézium, és pont annyi magnézium amennyi belefér egy fúrófejbe. De miért nem vevődött ki a magnézium azonnal a konnektorhoz csatlakozás után, amikor már vagy 20-szor megtette ezt a duplán biztosított automatika? És mondom, nem történhetett a dokkolás után közvetlen, mert azon a feljárón jöttem le ami megsemmisült a magnézium lezuhanása miatt (szóval az automatikának lett volna rá ideje). Tehát az a "kis" Mg beleszorult a fúróba, ami valamikor valamiért, amíg nem figyeltem, szétrobbant.
Mindenesetre az biztos, hogy nekem mára ennyi elég is volt a játékból
, majd ha legközelebb belépek, akkor megnézem mennyi követ gyűjtöttem az ép világban (kb. 1 órával korábbi mentés) levőhöz képest, abba Space Masterben beírom az azóta legyártott alkatrészeket és összegyűjtött köveket és csókolom. A bázist meg a kis bányászhajómat tuti nem kezdem el újraépítgetni :D
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2016.05.03. 21:56:07