Space Engineers

Katt a képre
  • RoboKutya78
    A fene lehet blastot kell használnom náluk még szerencse hogy azt az oldalt dupla falunak csináltam na nem baj max egy millával több lesz a súlya vagy az összekötőket a gondolán egy blokkal kijjebb teszem ez az egyszerűbb. :)
    A gondolán el is rontottam a meghajtókat is mert pont fordítva tettem be őket szóval van rajta még mit javítanom.
    A (DX11) Kolt - Command Console Pack használtam és Se-ben kapott minden konzol egy fekete maszkot. Legyen mentségem valahogy a színeket nem tudtam igazán belőni dx9 en mert még akkor is tökéletes fehérségben láttam mindent amikor még világítás se volt fent:)
    A központi ajtók hangja meg magával a móddal járt egybe így azt nem tudtam kikapcsolni:) egyedi hangokat meg a gépem minősége miatt nem pakoltam fel próbáltam a legminimálisabb módkészlettel operálni:)
    A gondolákra gondoltam egy szeleprendszert ami ellöki a hajótól de túl nagy átalakítás igényelt volna így lesz majd rajta két meghajtás.
    Úgyis most újra tervezem őket lesz rajta egy külön szortírozó rendszer ami a 24 elemet külön konténerekbe pakolássza. Lesz egy összekötő arra hogy betöltést szolgáljon, lesz egy olyan amin csak a kiválasztott elemet lehessen kiszedni és lesz egy amin ömlesztve lehet kiszedni a cucclit majd.