Bolygó fúrást anno én is próbálgattam.
Igencsak mókás dolog pistont telepíteni és arra rámérni a pontos helyét a fúrónak.
Egy jó ötlet: Ha túlélőben akarsz bányászkodni nagyüzemben ott tényleg macerás a dolog.
Javaslatom válts át kreatívba és használd a voxel kezeket lehet kockát és gömb alakú radírt használni.
Igen ezek radírok és nem marad szemét kavics hátra mint a fúrás vagy a pontatlan robbantás esetében.
A voxel méretét is lehet állítani azt hiszem a "g" betűvel tudod módosítani. Kényelmesen és pontosan lehet velük dolgozni.
Ha mégis a fúrást, vagy robbantást használod akkor a játék indítása előtt javasolt a szabadon mozgó tereptárgyak mennyiségét minimálisra venni mert bele fogsz dilizni a maradék kavicsok összekapirgálásába és nincs is bosszantóbb ha egy kósza kavics miatt nem tudsz letenni egy blokkot a helyére.
Vagy használhatod mellette az SeToolst is amivel gyorsban ki tudod dobálni az apró kavicsmaradékot és ezzel fel tudod egy kicsit gyorsítani a játék használhatóságát.
Illetve ha egy kicsit belemélyedsz az SeTools használatába akkor 3ds modelleket is be tudsz rakni amiket akár meteorként is be tudsz konvertálni.Pl: ha egy jókora nagy gömbre van szükséged ezzel megoldható.Kell egy 3ds *.obj file ami egy gömböt tartalmaz és be tudod rakni.
Példaként itt van az én kis világom:http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=433103052