A jég nehéz. Inkább tegyél több hidrogén tartályt bele és legyenek fullon. 1,5 tonnát két tartálynak szerintem ki kell vinnie.
Én 1 tartállyal kiviszem a hajót, igaz, van rajta ion hajtómű is, azért írtam, hogy több tartály kell. Szerintem 3 elég lenne.
4 nagy hidrogén hajtómű van az enyémen. 1 kevés volt.
Ha ez lenne a feladat, akkor minden irányban tennék kis hidrogén hajtóművet mindenképp, de előrefelé tolónak nagy is kell.
Légkörit csak egy irányba tennék, hogy felfele tudjak haladni, így csökkentve a súlyt. És a csillapítást ki is kapcsolnám.
Ha játszol a tolóerővel is, akkor tovább kitarthat a hidrogén, én max égetésen csináltam, de én kintről jöttem befele, ezért is van rajta ion hajtómű is.
Ha már elhagytad a gravitációs teret, de nem a Hold fele állsz, akkor bekapcsolod a csillapítást, megállsz, kikapcsolod a csillapítást és egyenesen elindulsz felé. Ha elérted a kívánt sebességet, akkor nem kell tovább nyomnod semmit, egyszerűen hagyod, hogy menjen. A többit rád bízom. Azért jó, ha tudod, hogy a Holdnak is van gravitációs tere.
Én nagy hajót javaslok. Esetleg érdemes felszerelni egy nagy reaktorral és egy JumpDrive-val is. Így sokkal gyorsabban a Hold-hoz lehet érni, mert nincs közel.
Szóval a hajó:
Légköri hajtómű csak egy irányba, esetleg összekapcsoló blokkal rögzítve, akkor le is tudod választani, hogy még kevesebb legyen a súly.
Legalább 3 hidrogén tartály.
Minden irányban hidrogén hajtómű.
Reaktor és ugróhajtómű.
Oxigén tartály, hogy feltölthesd magad.
Alkatrész egy finomítóhoz és összeszerelőhöz. Vagy ráépíted, bár szerintem úgy nehezebb lesz a hajó.
Szerszámokat ne felejts el vinni.