Space Engineers

Katt a képre
  • RoboKutya78
    Hm bekapcsoltam az automentést és csodálva vettem észre hogy eltűnt az a félpillanatos vészleállás a játékban ami az automata mentésre volt jellemző:)
    Na a tegnapi veszteségnek a 60% át bepótoltam.Már csak az irányító központ újragondolása van hátra.
    Leszedtem a hajóról a két gondola részleget máris kényelmesebb lett a játék illetve 1,5 millió kilóval könnyebb a hajó:)
    Elvileg lesz a hajón folyamatos oxigénellátás((hidrogénen még filózok) hogy legyen hozzá légköri kishajó)) az a gond hogy 5*5 kockás a hangár egy felfelé mozgó lifttel lesz megoldva a parkolás és ezen kereteken belül kell ötletelnem.
    Azt akarom megoldani hogy ezzel a kishajóval tudjam feltölteni a szállító urán és jégkészletét.
    A folyamatos oxigén ellátás megoldva, elvileg( tök tutti hogy mükszik a légelszívó hang legalább hallom is a dolgot, bár érdekes ahogy kiveszek egy blokkot ismét sziszegni kezd a szelep mintha után töltené a blokk helyét levegővel). Az uránútvonalat is meg kell terveznem nem tudom tud e a levegő szállító rendszerén keresztül közlekedni az urán is.
    A hajó kb 14 giroszal kényelmesen forog persze gondola nélkül.
    Talán hétvégére lesz egy 90%-os végeredményem némi kiegészítőkkel együtt de a nagyobb festési mókát mellőzöm rajta bár lehet meglátom mennyire terhel le a dolog.
    Az irányító központra tervezek az üvegablak elé egy zsiliprendszer ha esetleg megpróbálnák kilőni a pilótát ne menjen elsőre.
    Gondoltam a gondolaeltávolításra is a hajó közepén az üveges résznél lesz egy átjáró és ott szépen rá lehet látni az összekötőkre ott össze lehet kapcsolni a hajót velük.(Viszont gondolkodok valami eltoló rendszeren a gondolákra nem lesz elég ha csak szétkapcsolom a kapcsokat bár ez már egy kicsit sok is talán.)