Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Igen, a szárnyakkal nagyon királyul manőverezhető lenne a légkörben az biztos! :) Használom az athmospheric drag + deadly reendry modokat, így most is van légellenállás, és most is érnek valamit a szárnyak. Na meg 400-as sebességet is. De a szárny modokkal tényleg még jobb lenne, viszont úgy sejtem az hamarosan úgy is vanilla lesz. :)

Amúgy eszembe jutott, a rajta levő long range spot light még ami mod, de pár hete megnövelték a vanilla fényszórónak is a hatótávját, csak még elfelejtettem lecserélni. Na mindegy, nélküle is működik :D

Csak a hátulján van 2 db landolótalp, az elejére azért nem raktam, mert van a vadász alján (középtájt) egy újratölthető rakétavető, ami lehet hogy eltalálná. Még nem próbáltam mondjuk, hogy tényleg eltalálja-e hirtelen fordulásoknál. Jelenleg úgy is helyből száll fel, elégnek láttam csak a hátuljára rakni, az is megfogja :) Igazából úgy terveztem hogy a tetején levő konnektorral fogom megfogatni, a leszállótalp csak kiegészítés volt később.

A forma miatt sok áldozatot kellett hozni a hajtóművekkel. Főleg ugye hogy duális a meghajtórendszer, hogy egyaránt űrben és légkörben is repüljön. Ehhez hozzá kell szokni. Ha lassítani akarok vele,akkor fel kell emelni az orrát és az alsó hajtóműveket kell erre a célra használni. Ami hajtómű előre néz az inkább csak a tolatás képessége miatt van rajta. Az oldalra néző hajtóművekből is kevés van, ha hirtelen irányt kell váltani, akkor meg kell dönteni a gépet. Összességében tökre úgy működik mintha a szárnyakkal repülnénk :D csak ugye eddig nem ezt szoktuk meg az SE-ben.
    Utoljára szerkesztette: laci4321, 2016.04.07. 15:54:02