Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Itt is van: WASP with LCD mod
    Egy moddal készült a vadász, ha nem rakod be azt az LCD modot a világodba, akkor legfeljebb nem látod a kijelzőt a vadász pilótafülkében, szóval használható vanillaként is :)

Az atmoszférát úgy tudod elhagyni vele, hogy kb. 60 fokos szögben repülsz a felszínhez viszonyítva felfelé, mert az atmoszférában a 4 nagy ionhajtómű a hátulján még nem bírja el az egész vadászt. Ha azonban kiértél a légkörből (olyan 4000m után), függőlegesbe állíthatod. Úgy gyorsabban eléred az űrt, mert kevesebb utat kell megtenni, bár azt vettem észre hogyha továbbra is 60 fokos szögben repülsz, akkor a vadász több súlyt képes kivinni, mert az alsó ionhajtóművek is besegítenek és nagyobb a tolóerő. (Ez persze nagyobb energiafelvétellel is jár :D)

Amikor repülsz ki, ne felejtsd a vadász akkumulátorait energialeadás módba tenni, ne maradjon energiafelvételben, mert úgy egyrészt a reaktoroktól is szívja el az energiát, másrészt a reaktorok önmagukban nem elegek végig maxon tartani 2 irány ionhajtóműveit. Ez amolyan plusz kakaó rajta, ami bőven kitart addig amíg elhagyod az atmoszférát.

Megnéztem most én is az orvosi szobát. És basszus már nálam sincs ruhaváltási lehetőség. :( :( De H2 palackokkal szerintem még mindig ki lehet jutni.
    Utoljára szerkesztette: laci4321, 2016.04.06. 21:55:27