Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Erre felezzébb kíváncsi vagyok, légyszi oszd meg a hajót, kipróbálom!

Én kb csak túlélőzöm. Kivétel most, mert az összeszerelőket vagy a továbbító rendszert elcseszték a világomban és nem tudom folytatni a játékot. A kerekes járművet tesztelgettem a bolygón, ezért jó volt a kreatív. Korábban már volt bázisom is bolygón (csillagkapu nélkül), fúró, hegesztő és szétszedő hajóval. Oda hajóval mentem le az űr bázisomról. És a hajó képes volt utána felszállni is, de nem az ion hajtóművel. Nem tudom mennyi ion kellhet egy hajóra, hogy kivigyen 4000m-ről.

Régen, amikor még nem volt sisak rostély, a J betűvel, meg az orvosi állomással is le tudtad szedni a sisakot. Vagyis nem felnyitni, mint most. Mivel az orvosit én nem használom, így nem tudtam, hogy előbbit kiiktatták.
    Viszont, ha te így ki tudsz jutni az űrbe, akkor az bug. Ezért is nem értettem, hogy a sisak nélküli ruha miért enne kevesebb hidrogént.
    Szerintem a ruha az űrben hosszabb ideig bírja, mint a földön. Bár sosem mértem, mert hamar elértem a max sebességet, onnan meg minek tovább hajtani. A bolygón tudtommal 1 percig bírja a ruha tankja, de lehet, hogy tényleg 30s csak. Ezt korábban módosították, mikor pár másodperc alatt kifogyott, lekapcsolt és mire újratöltött és bekapcsoltad, addigra annyit estél vissza, amennyit felfele mentél. Vagy többet.
    Nem akadékoskodom, csak nekem ez új. De majd tesztelem.