Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Így van. Ajánlom a newinsane.info trackert, szokott szabad reg lenni, jelenleg nem tudom, hogy van e, de ha biztosat tudok, akkor írok. Az ncore-ra meghívó kell és a rendszer elég brutál. Talán hónap végén lesz lehetőségem rá, de lehet, hogy addig még le kéne töltenem pár menő cuccot, hogy meglegyen a helyezésem.
    Máshonnan is lehet leszedni cuccot, régen nagyon sokat jártam crack oldalakra, de mindig volt védelem és sokszor az oldalra lépéskor már jött fel egy ablak, hogy letöltöm?. Persze ilyenkor már a temp-ben volt a cucc. A védelem viszont megfogta és keresgélhettem crack-eket, serial-okat. De mióta a torrent ilyen jól kiforrt, azóta minden programban benne van a crack, serial. De játékokat már nem szedek le és programot is csak nagyon ritkán.
    Ezeket az ismerősöket én is ismerem. Csak tagad mindent, hogy ő nem tett semmit és nem érti, aztán nagy nehezen kiderül, hogy azt ő tette fele és vele együtt felment egy rahedli toolbar és egyéb szar is. Én uninstallra a YourUninstaller-t használom, nem csak gyanús elemeknél, hanem mindig. Ez kitakarítja a regisztrit és tovább bírja a rendszer is. De egyszer megszívatott. Ismerős gépén sokáig kutatta a fájlokat. Aztán meg sem néztem igazán, mit talált, csak rányomtam a törlésre. Az összes telepített program exe-jét törölte. És ezt egy gyanús program uninstalljánál. Mindegy is volt. Feltettem neki újra azt az 5 programot, amit használt, a többi úgyis csak volt a gépén, nem hiányzott neki.
    De ilyenekről ódákat lehet zengeni, meg Asimov sorozatot írni és ez 99%-ban az emberi hülyeségen, nemtörődömségen múlik. Magánszemély kb csak saját hibájából szophatja be, vállalkozó esetén meg már inkább a direkt támadás a legnagyobb veszély.