Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem azt mondtam hogy ne torrentezzen! Kb. a torrentezés az ami miatt Mo-n létezik olyan hogy játékos réteg, itt csak nagyon keveseknek van pénze ilyenre :D :D
    Hanem hogy ne járjon ilyen oldalakra, ahonnan valami rejtett kis mirror szerverről leszed valami .exe fájlt ki tudja milyen névvel és aztán még futtatja is. Ez az egyenesen butaság. Hányszor és hányszor raktam már újra rokonaim, ismerőseim gépét azért mert telenyomták ilyen forrásból származó vírusokkal. Meg olyan programokat telepítenek, amikről lerí hogy csak az átverésre mennek.

Egyszer pl. akartam törölni egy programot, és amikor töröltem a vezérlőpultból, akkor 2 másikat telepített a helyére :D Az a 2 másik pedig további 4 másikat :D Na jó mondom ez így nem fog menni, felraktam a total uninstall-t, ami figyeli az újonnan felrakott programokat. Letöröltem azt a 4-et, persze fel is rakott 8-at maga helyett. De azt a 8-at már a total uninstallal töröltem le, nem a saját uninstalljaikkal, így megállt a lánc. Meg a rengeteg böngészőkiegészítő... Hihetetlen valaki hogy taccsra tudja vágni a gépét a figyelmetlenséggel.