Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Ma megpróbáltam valamit összerakni és hát kicsit túl lőttem a célon, pedig még olyan túl nagy sem volt a hajó. Szóval, ha sokmindent kell rápakolni, akkor elég szűkösen lehet majd benne mozogni.

Kinetikus fegyver: ha valaki ezzel akarja csökkenteni a blokkjai számát, akkor legyen. Mert mindenképp számítson bele a 3000-be.
    Spectator mód semmiképp ne legyen, külön ki is kapcsolható. Mivel csapatjáték, így a hajó sérüléseire oda lehet figyelni, akár kamerákkal is, ha már az érzékelőket említetted, szóval a 3rd nem feltétlen szükséges. Persze nagyban megkönnyíti a játékot, főleg, ha szem elől vesztetted a célt.
    Akkor sebezzenek a hajtóművek, nekem nincs ellenvetésem ellene, azért volt kérdés, mert akkor oda kell figyelni rá. Másnál is úgy sebez a hajtómű, hogy felrobban, ha valami túl közel van hozzá?
    Flex, hegesztő és akkor már vigyünk puskát is lőszerrel.
    Ugróhajtómű fölösleges, amúgy meg aki elmenekül vele, az vesztett. Szóval szerintem mindegy.

Milyen vadászokra gondolsz? Azt hittem, hogy nagy hajókkal megyünk. 1-2 nagy aszteroida jöhet, hogy kergetőzhessünk. A pálya tényleg legyen kicsi, max 2x2x2 km-es szerintem.

De jó lenne, ha más is hozzászólna, mert eddig csak ketten vagyunk.