Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Minden olyan blokk, ami különállóan heggesztendő/felxelendő, az 1 db-nak számít az infó menüben. Tehát a 3x3-as nagy teherkonténer is. Megbizonyosodtam róla:

A gravitációs fegyverzetben az a király, hogy nagyon látványos, ugyanakkor könnyű ellene védekezni. Mivel a sziklák nem gyorsíthatók úgy sem 104 m/s fölé, alig néhány db szférikus gravitációs generátorral vissza lehet őket verni.
    Viszont tény, hogy mérnek terhelést a szerverre rendesen, így lehet tényleg inkább ki kéne hagyni.

VISZONT: mi a helyzet a kinetikus fegyverzettel? Tehát lehet-e egy nagy páncél oszlopot nekiküldeni az ellennek (amit egy "torpedó"vető csőben hegesztünk meg, és pár mesterséges tömeget (plusz akksit hogy működjön egy rövid ideig) ráhegesztve kilőhetjük egy kis gravitációs erővel a csőből. Nincs robbanófej, csak az ütközés. Jóval kisebb számítási terhelést jelent, és szintén nem nehéz elkerülni, vagy simán eltéríthető normál rakétákkal is. (Ki lehet lőni sima hajtóművel is, az akksi most már az elkészítésekor rendelkezik 30% energiával, így egy darabig el tudja látni a normál hajtóműveket is.)
    Én igenre szavazok :D :D

Szerintem a a 3. nézelődő mód maradjon meg. Sajnos nem járunk még ott, hogy a hajó sérüléseit meg lehessen jeleníteni akármivel is, csak úgy informálódhatunk erről, ha megnézhetjük kívülről. Viszont ne lehessen kifürkészni az ellenséges hajó belsejét a spectatorral (F8), vagy épp keresgélni csak úgy a térképen, ha elvesztettük szem elől, így azt letiltanám. Valamint ha a kézileg készült tornyokról leszedik a kamerát, az is jelentsen valami hátrányt, mert a spectatorral be lehet állni célozni is. MI úgy sem lesz, az nem fog a kamerákra célozni.
    Én arra szavazok, hogy a hajtóművek sebezzenek.

És szerintem mindenkinél maradjon nála a flex és hegesztő is. Emberi célpontok csatáznak emberi célpontok ellen, ha odamész heggeszteni a másik hajóját, akkor a csapat kimegy és megölheti a bátor támadót. Senzorokkal lehet is érzékelni úgy is ha behatoló van, és meg lehet tenni az ellenlépéseket.

Legyenek-e ugróhajtóművek az elkészült hajókon? Én a nemre szavazok, a csata győzelemig vagy vereségig menjen, ha elmenekül az egyik fél valamerre ahová a másik követni sem tudja, akkor sosem lesz vége a harcnak.

Én egy kisméretű pályára szavazok, a közepén aszteroida mezővel, néhány nagyobb aszteroidával. Ez a vadászokat fogja erősíteni.
    Utoljára szerkesztette: laci4321, 2016.03.18. 19:41:00