Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Elméletileg a szerver még bírná is.
    Supertrabival akkora krátert toltunk a Holdba, hogy hajjaj. Aztán beküldtem az állomásom, telepakoltam tornyokkal, majd átállítottam őket enemy-re. Nálam nem volt gond a játékkal, Supertrabi írta, hogy, ha mozog, akkor nála 3 FPS.
    Szóval inkább az a kérdés, hogy a vas, amin megjelenik, bírja e.
    Amúgy vele kellene ezt megbeszélni, lehet, hogy még ő is beszállna. Bár egyszer crash-elt neki a játék, mert rengeteg ramot zabált a kliense. Ha nem bolygós pályát indítunk, akkor máris sokat dobunk a ram fogyasztáson is. Arról nem is beszélve, hogy DX9-es géppel is be lehet szállni.
    Viszont ezért kell a fegyverzet limit. 4v4-ben, mindenki csinál egy hajót, amilyet akar, de max egy gattling torony lehet rajta, ami az érkező rakétákat lövi és semmi mást. Egyéb fegyver lehet, gattling vagy launcher, de a pilóta irányítja. És mindezt kis méretben. Mint pl. a Sakk-Matt vadászom. Nem kell bele se hidrogén hajtómű, se oxigén tank. Pár palack tuti elég a puttonyban, olyan sokáig úgysem fog tartani a mérkőzés.
    Én szívesen indítanák szervert, de mint múltkor kiderült, port forward kell hozzá, hogy működjön, azt pedig nem tudom a teljes hálózaton beállítani. Esetleg, ha hamatchi-val megpróbálnánk, akkor lehet, hogy port forward nélkül más is képes lenne csatlakozni a LAN-omhoz. De ezt tesztelni kellene. (Ha jól emlékszem, akkor a hamatchi csinál virtuális LAN-t a net-en.