-
Akkor 1-2 fejlesztő jellegű megjegyzés:
Az uránium maga az 'üzemanyag'. Persze hidrogén hajtóműveket is lehet rápakolni, jobb lesz a manőverezhetőség, de cserébe kevesebbet is tudod használni vagy gyakrabban kell tankolni.
Fizetőeszköznek, hamár anyagot akarunk használni, akkor a Platinum-ot ajánlom. Az én világaimban elég ritka és úgy néztem, hogy a leglassabb a finomítási ideje is. Nem üzemanyag, viszont rengeteg kell a hajtóművekbe.
Mivel a multis rész még nem igazán okés, így a modok hanyagolását javaslom. A játék így is elég sok elemet tartalmaz, hogy az első event izgalmas legyen. Később esetleg lehetne bele tenni, ha a játékos közönség úgy kívánja.
Helyesírás: én is el szoktam ütni, whiskey-vel még többször kell javítanom, mint nélküle. De a böngésző (Chrome, Firefox) szépen aláhúzza nekem pirossal. És mielőtt a küldésre nyomok, elolvasom mégegyszer, mert előfordulnak anomáliák. Amúgy meg már régi jelenség ez nálam. Ha valaki nem tud rendesen írni, akkor annak az írásait nem szoktam olvasni, mert fáradságos.
Battlestar Galactica: imádom a sorozatot, de a játék lényege a kreativitás, nem a koppintás. Minden csapat építse meg a saját bázisát és adjon neki saját nevet (ha akar, akkor valamilyen filmből is teheti, de ne legyen kötött. Akkor már szerebjáték lenne és kellene Adama, Apollo, Starbuck, Caprica 6 stb.). A színeket meg lehet határozni, így lesz kék csapat, meg piros csapat vagy akármi más. Ez már csak a baráti lövés elkerülése miatt is jó. De nem kell az egész hajónak, építménynek ilyen színben virítania, csak legyen jól látható. De akár emblémákkal is meg lehet különböztetni a hajókat.
Ez a külső világból behozom a hajót dolog akkor sem okés. Mi van akkor, ha csak Blueprint-et hozok és megépítem a szerveren? Szerintem ez lenne a korrekt. Meg mondom őszintén, attól tartok, hogy ez a dolog nagyon hamar átalakulna "fizess forintban és beteszem a játékba" dologra.
Amúgy mostanában kezdek rászokni arra, hogy valamit megépítek kreatívban vagy csak a vázat készítem el túlélőben és utána BP-ként rendesen megépítem hegesztőhajóval.
Független frakció: Jó esetben, ha veletek együtt összejön 8 játékos, nemhogy ilyet létesíteni. De ne nekem legyen igazam, és legyünk nélkületek 16-an.
Gépem van a nagy vagy sok dolgokra, kérdés, hogy a játék bírja e majd. Viszont mindenképp érdekel a dolog, legalább próba jelleggel is.
A szervert hogy akarod megoldani?