-
TheCryingShadow #3008 No, akkor most mindenki hsz-ére válaszolnék, aki ehez kapcsolódóan írt. (nem sorrendben, minden hsz-elő-re külön bontva.)
RJoco!
Természetesen 'Túlélő' módban játszódik az egész, viszont az alap dolgokat a játékosok megkapják. Igen, páran jelezték nekem, hogy eléggé sok lenne az egyszerre. Szóval a limit csökkentve lesz, és nem lesz, csak 1-2 szoba + hangár + parancsnoki szoba, amik jól festenek a hajóban, és lehet esetlegesen használni valamire.
A pénz egy megadott nyersanyag lesz (feltehetőleg uránium), így több célra is fel lehet használni VAGY S coin vagy mi a csuda. Próbálok - most a kedvedért még jobban - ügyelni a helyesírásra, de néha én is el-elnyomom a billentyűket. Sajnos a Steamos fórumokat kevesen nézik, emiatt is dobtam ide fel, hogy azért többen meglessék, kommenteljenek. Azért kell a kereskedelmi bázis, mivel ott lehet kereskedni, illetve tárgyalni a két frakciónak. Egyél meg, 17 éves vagyok :D
laci4321!
Igen, az egyik frakciónak el kell pusztítania a Cylon bázisokat a másiknak pedig elfoglalnia a Kolóniai támaszpontokat.
Egy alapvető menetkész Flotta rendelkezésre fog állni egyenlített erőviszonyokkal. Lesz mind 2 frakciónak 1-1 gyára, amelyben repülőgépeket, lőszert, és egyéb dolgokat készíthetnek. Lesznek feltehetőleg bányászhajók is, viszont azokat őrizni kell mindenképpen, így izgalmasabb egy kis gyűjtögestés. Hát.. igen. Nézegettem modok közül,de nincs 'lebutított' Turret : (
11-es pont arra akar utalni,hogy építhetsz saját hajót saját 'világodban', és be is hozhatod, csak mérettől függően rengeteg pénz. Persze azért ne legyen egy kocka :D Valami kis alakja legyen :D Lesz pár beillesztve (jelen esetben a Vipereknek találtam egy nagyon kidolgozott formáját, egy egész rendszerrel felsetupolva). Ha jól tudom össze van számolva,hogy hány blockból épült fel egy jármű. És azt beszorzom 3-4-es szorzóval, és így megkapod az árát. Lesz 1 független frakció (1-2 haver / én vezetjük). Annyi, hogy az a hely szürke zóna, szal tilos a lövölde. Ott lehet eladni még a cuccokat, persze nem annyira kedvező áron, lehet venni üzemanyagot, és egyéb dolgokat 110-120%-os áron. Rátérve a 8-as pontra: Bármit(!) építhetsz, nyílván van azért az a külsőséges feltétel, viszont mind a kettő frakciónál van különböző színkombináció, és arra utal a 'Stílus'.
LookUsArts!
Igen.. 15 órám van, de légyszíves ne nézz le, mert mielőtt megvettem, törtön nézegettem,hogy milyen is maga a játék. Ha ezt számolta volna a steam, kb. 250-300 órát számolt volna összesen. Sajnos ismerem a korlátokat : ( Viszont reményeim szerint mire meglesz az event, addigra normális multiplayer lehetőséges lesznek. Építettem már repülőkockát :D Maga volt a Halál-Kocka :D csak az volt a baj,hogy a procim 100%-al pörgött, és gyakorta kaptam kékhalált :D. Nemnemnemnem nem úgy szerepjátékozni, hogy 'Üdv én nagy és nemes pilóta vagyok'. A frászt, távol állok ettől. Csak a történet keretein belül kellene maradni a 'stílus irányzatnak'. Ennyi a 'szerepjátékos' kritérium. Láttam már az S-coin-t,de nem róbáltam még ki. Egyébként köszöntem a linket ^^
Remélem mindnekinek tudtam válaszolni! : )
Utoljára szerkesztette: TheCryingShadow, 2016.03.12. 19:12:13