Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Szerintem nagyon jó a kezdeményezés!
    De ha a erre az E-coin modra gondolt volna, akkor szerintem azt írta volna oda :D Helyette ez van: "10. Játékban való pénz közös egyeztetés alapján" meg hogy "11. Külsőleg, egyedileg épített járművek behozatala játékbeli pénzbe kerül, mérettől, és fegyverektől függően."
    Nem tudom mi lenne az hogy külsőleg behozni valamit, gondolom hogy egy másik világban elkészített kész járművet egyszerűen beilleszteni? És akkor a játékbeli pénzt kinek kellene kifizetni? :D Meg a kész járművet hogy mérnéd ezzel az E-Coin moddal meg pénzben? Érdekes. Nem tudom hova tenni a dolgot.
    Ahogyan ezt sem: "8. Frakció egyediségek, színok,stílus irányzat követése. Lásd: Például Battlestar Galactica" - mégis miért kellene követni más stílusokat? Ez itt s Space Engineers, ahol mindenki egyedit alkothat, egyéniség lehet. És mi van ha stílust akarok váltani? :D

Egyetértek azzal, hogy a flotta egyszerűen túl nagy, nincs gép ami kezelni lenne képes. Még ha futna is egy szerveren a cucc, akkor is a mi gépünk is behalna miatta.

A TDM viszont nagyon is érdekes rész. Amire én gondolok az az lenne hogy van egy 4 fős csapat, kész hajókon és egymásnak esnek. Szerintem erre gondolt a srác, aztán kicsit túlbonyolította. Vagy nem tudom :D Ezt neki kellene megerősíteni. Éppen ezért kicsit világosabban kellett volna leírni az event leendő célját! És utána a többit. Mindenesetre ha lesz valami értelmes multiplayer esemény, abban szívesen benne vagyok :)