1) Bele hát. Ez sok mindent elárul az íróról. El is felejtettem megnézni az életkorát. De 15 óra játékkal nem tudom, mit akar. Én most tartok 413-nál.
4) Nem a szobáktól fog értelmesen kinézni, hanem ahogy berendezed azokat. És ez még így sem befolyásolja a külső tervezést annyira. Az, hogy van egy csomó üres terem vagy telepakolva vezérlővel, ami semmire sem jó, nincs sok értelme. Persze a termek lehetnek légzáróak és így, ha megsérül a burkolat, akkor a hajó többi része még nyomás alatt marad. Amúgy meg sok terem létrehozható, aminek van is értelme (reaktor terem, orvosi szoba, fegyvertár, o2 ellátó, tűz terem). Amúgy meg nekem tetszenek a kockák. Végül is ez űr, mindegy, hogy hogy néz ki, funkcionáljon. És kockát egyszerűbb építeni, mint gömböt. (Mi vagyunk a Borg! Minden ellenállás hasztalan! Asszimiláljuk magukat! - És még jól is néznek ki azok a kockák.)
7) Mod... Tök felesleges, akkor már maradjunk a cserénél. Ha valamiből lehet pénzt csinálni, majd a pénzből valami mást csinálni és mindezt meg tudod tenni a saját bázisodon, akkor fölösleges a kereskedelmi központ. (Kőből is lehet pénzt csinálni? Abból nagyon sok van.)
8) Egyszer próbáltam ki a kamera modot. Következőre nem indult el a játék és akkor úgy döntöttem, hogy hanyagolom. Nem éri meg a vesződséget. Talán egyszer beleépítik a játékba. Legalábbis bízom benne.