Space Engineers

Katt a képre
  • LookUsArts
    Akinek nem nyitotta meg a srac linkjet.

WOW
    1) RJoco >> komolyan a helyesirasba kell belekotni? Ne maaar.. mindegy oke. (amugy en is elolvatam es talaltam kb 2 helyesirasi hibat lehet, hogy azota javitotta)
    2) Az ott leirtak NAGYON NAGYON sok hajot akarnak berakni + 8v8 meg 10v10 ember....?
    utana neztem van a sracnak 15 oraja a jatekban. Kis naiv meg nem ismeri a jatek "korlatait"
    3) HA van kereskedelem akkor gondolom tulelo (ertelemszeruen)
    4) Sok szoba >> Hogy ugy nezzen ki a hajod mint egy ertelmes valami? Ennyi erovel mindenki epitsen repulo nagy kockakat 100 reaktorral, 200 kontenerrel es 300 refy-vel...
    5) "Az egyszem hozzászólóról nem is beszélve." >>> Jooo az nagyon durva
    6) RP szerver "szerepjatekhoz" sok ilyen minecraft szerver van amugy, ahol kulonbozo szituaciok szerint kell epiteni/jatszani
    7) PENZ>>>> to hol eltetek eddig? Igen a jatekban van penz, (persze mod) az a neve hogy S-coin, vagy space coin.. valami ilyesmi. Az a lenyeg (kicsit furan mukodik). hogy berak a jatekba plusz egy nyersanyagot, amit ha beraksz egy moddolt gepbe az penzt blokkot "gyart" majd a gepbol megvehetsz akarmilyen blokkot abbol a penzbol. Es gondolom igy tudtok egymas kozott csereberelni is. Pl adok 100 space coint 10.k vasert... vagy tudom is en.
    8) Az Lcd kamera mod nagyon meno, meg jol nez ki, de 4-5 kamera utan ugy beszaggat mint az allat. Meg nekem is
    9) Az otletet nagyon csipem am, en szivesen mennek, de a multy meg nem jo hozza

Utoljára szerkesztette: LookUsArts, 2016.03.12. 07:53:17