Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Azt el is felejtettem írni tegnap, hogy...
    Múltkor valaki megcsinálta modban, hogy a hajtóművek tényleg képesek legyenek egy testet körbeforgatni és ne csak eltolni az adott irányba. Vagyis a moddal okosan kell építkezni.
    A bolygón már tapasztaltam némi ilyen jellegű dolgot az atmoszféra hajtóművel, de akkorát még nem építettem odalent, hogy tényleg hatása legyen.
    A fő állomásom valamiért mindig szeret elmozogni, ez nincs összekapcsolva az összeszerelő-finomító állomással, csak a konektorral, ami meg nem igazán stabil világ betöltés után.
    Szóval a fúrómmal már tettem helyre korábban is az állomást és simán ment.
    Tegnap megint helyre akartam rakni és bár mozgott az állomás az adott irányba, de mindig el is fordult egy kicsit, így folyamat korrigálni kellett a 'QE' billentyűkkel és az egérrel le/fel irányba, attól függően, hogy merre toltam.

Lehet, hogy a behülyülést ez okozza, mivel az összeszerelő-finomító állomáson van hajtómű, de a súlyozása igencsak rossz és a konténeres állomás blast door-ral és futóművel csatlakozik hozzá, ami még eltolja a súlyelosztást. A fő állomás azért hülyült, mert kicsit fölé csúszott a másiknak, vagyis amikor az elkezd mozogni, akkor az meglöki.

Este kipróbálom, hogy leépítem a hajtóművet az összeszerelőről, de most sajna meló.