Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Shake it baby :D
    Komoly, szétrázódik az állomás :D Én ezek miatt a bugok miatt hagytam fel a játékkal.
    De nem bírtam ki, eszembe jutott egy új design, úgyhogy egy semmi modos tök üres mapon építem a hajót. Csak a színezésére nincs semmi ötletem, segítetek? (Még valszeg fogok rá pakolni páncélt is, hogy tökéletes helyen legyen a súlypont, meg egyáltalán befejezni a külső burkot, még csak félkész)

Király lenne, ha össze tudnék hozni egy 3 tengelyű gravitációs meghajtást, aminek még csillapító funkciója is van. Ehhez csak annyi kéne, hogy a gravitációs mezők ereje bizonyos kiválasztott hajtóművek energiafelvételével legyen arányos, amit egy szkript könnyen el tudna intézni nem? És máris meglenne a WASD-kontrollálható tökéletes hajtóműrendszer. (A hajó súlyából adódóan úgysem megyek vele bolygó közelébe :D) Sőt már van meg is csinálták, csak nem működik jelenleg, frissíteni kellene rajta:
    a szkript
    Elég bonyolultnak tűnik, de kiindulásnak szerintem jó.
    Ha ezt nem sikerül működésre bírni, akkor még mindig ott van ez a megoldás, csak ennek annyi a bibije, hogy nem lehet fel-le mozogni vele, csak előre-hátra-jobbra-balra. A fel-le mozgást külön gombokkal kell megoldani (nem a Space és C-vel mint a normál hajtóművekkel), ahogy azt ennél a hajómnál is tettem.

Itt van a hajóm amire ha tudnátok javasolni színeket, nagyon örülnék neki: