Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Egész eddig soha nem jelentkezett ilyen szintű dolog. Illetve csak egyszer (többször), amikor az állomásokat cipeltem ugróhajtóművel az új helyre. De az egy másik világ volt és csak ugrás után.
    Ezért is idegesítő most ez.
    Gondoltam GTA-zok egy kicsit, nem ment. Gondoltam SE-zek egy kicsit, bugzik. Korábban a Rebirth cseszett ki velem. Úgy látszik ezt a napot nem nekem találták ki játékra.

Az állomás még nincs kész. Elméletileg hátulról fog előrefele jönni a cucc. Vagyis először finomít (ezt a részt kezdtem el beépíteni), aztán összeszerel és ahol most minden van együtt és rajta dokkolt a kék hajó, annak a helyére kerül a raktár rész, vagyis csak konténerek.
    Mivel a játék nem kezeli jól a túl sok inventory-t, így mindegyik egység külön állomás lesz, melyeket egyrészt összekötővel fogom egymáshoz kapcsolni. A másik ötletem a kidobó-begyűjtő páros, hogy egyáltalán ne legyenek kapcsolatba az állomások, még rövid időre sem, viszont attól félek, hogy ezt sem kezelné jól a játék és míg a kidobóból a begyűjtőbe ér a cucc, menet közben eltűnik a semmibe. De ilyen ütemű építés mellett az is lehet, hogy kilép a játék alpha verzióból (vagyis soha nem lesz kész).