Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    A vr szemcsihez már kell a nagy kártya. Viszont drága az eszköz és nem is biztos, hogy jó. Engem pl. nagyon zavart, hogy az orrcimpám belelógott a keretbe és akadályozott a levegővételben. Bár a végleges Oculus-nak jobb a felfogatása, a régi egy kicsit macerás volt és nehéz volt jól beállítani úgy, hogy a kábel se zavarjon.
    Ha megtartották a sima kijelzőt HD felbontással, akkor nem lesz olyan szép, mint várná az ember. A lencséknek köszönhetően látszott a pixelek közötti fekete rács.
    Sajnos akkoriban mikor megvolt a szemcsi, kicsi volt a grafkártya és hamar hányingert kaptam, de volt egy-két játék, ami nagyon állat volt vele és elbírta a kártya is.
    Mivel az arcodnál szivacs van, ezért nyáron a nagy melegben még melegebb lesz. A végleges verzión van füles is. Szóval izzadni fog a fejed rendesen.
    A nyaknak is szoknia kell, mert azért nem 2gramm az eszköz.
    Ettől függetlenül nekem bejött, de van még mit fejlődnie az alkatrészeknek, hogy kisebb legyen.
    Egy google szemüveg jobban érdekelne, de azt meg már nem gyártják.
    Viszont 9 monitor, megfelelő dőléssel... Ez mondjuk drágább, mint egy vr szemcsi és nagyobb is, de határozottan kényelmesebb lenne.
    Jah, a SpaceEngineers-t meg valamiért nem sikerült rábírnom, hogy menjen a szemüveggel, pedig elvileg az támogatta.
    És 3D-s filmekre sem volt alkalmas...