Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Természetesen eredeti a játék, és 500 óra körül van eddig a játékidőm vele.
    Egy dolog hogy „ha szétmoddolom a játékot az istabillá teszi” és más dolog hogy akkor miért lehetséges ez? Miért lehet olyan dolgot tenni a játékkal ami tönkreteszi a játékélményedet? Én úgy gondolom, hogy ha engedjük a moddolást, akkor jó lenne annak a stabilitásáról is gondoskodni. És nem azt mondtam hogy a KSH-ból van elegem, hanem a játékból hogy folyton kilépeget. Nagy különbség.
    A saját turretek pedig igen is lőnek rád, ha a kreatívban tervezett hajón véletlen hagysz egy senki tulajdonosú blokkot (az ágyúkban pedig alapértelmezett beállítás a senki tulajdonosú blokkok lövése. Tehát leteszel egy ágyút és már lő is, csak másodpercekkel később tudod megakadályozni amikor már komoly kárt tett.)

Nem lehet minden egyes blokk lerakásakor mindent átgondolni, hogy na akkor mi történhet majd ha én ezt ide rakom. Az meg egyenesen nonszensz, hogy a hajó egyszerűen szétrepül alkatrészeire, amikor törlök róla egy blokkot, mondjuk egy hajtóművel. (Ez már többször is megtörtént! Nem szerencsejátékot szeretnék játszani, mégha a játék alfa fázisú is. (Évek óta...)