-
laci4321 #2898 Az érzés, amikor leveszel egy hajtóművet a hajóról, és szétesik az egész, lezuhan a picsába és nem marad belőle más csak egy darab roncs.
Az érzés amikor minden ok nélkül csak úgy random crash-el a játék (mondjuk elkezdesz lassítani nagy sebességről) és neked ismét elmegy 10 perced a várakozásra, amíg a moddolt világod betölt - nem is szólva az elveszett játékmenetről.
Az érzés amikor kis faszságok miatt dobál ki a játék - mert mondjuk tegnap még jó volt a Star Wars zöld lézerágyú, de ha ma megpróbálod meghegeszteni, akkor pá pá játék. Vagy hiába csináltál már gameplay videót korábban, ma ha fut a Bandicam akkor nem lehet pályákat betölteni.
Az érzés hogy tegnap még jó volt a csillagkapu, tudtál féregjáratot nyitni, ma meg hiába püfölöd a nyomorult DHD-t, semmi sem történik és még csak azt sem írja mi a gondja. Aztán csak úgy muriból rányomsz arra hogy záródjon be az írisz a kapun (mert szép látvány) és a játék megint csak kicrash-el és ISMÉT az asztalon találod magad.
Az érzés, amikor egyszer csak a hexás mintájú workshoppos megerősített golyóálló üveg egyszer csak olyan kevéssé átlátszó lesz mint egy szemüveg a szaunázás után, és kénytelen vagy kitörölni mert ennél még az is értelmesebb ha a hidat páncéllal veszed körül.
Az érzés amikor az újonnan tervezett hajóddal akarsz tenni egy kört, és amint elhagyod vele a hangárt az ágyúid lelövik a picsába, mert van rajta 1 db "senki" tulajdonában lévő LCD kijelző.
Az érzés, amikor.....
...eleged van a játékból. Minden olyan nap, amikor nem produkálna valami faszságot, az egy kész csoda, és én akkor épp suliban vagyok és nem játszok vele. Elegem van abból, hogy minden nap ki van találva valami bug amiért crashelhet a játék, és elveszíthetsz hosszú perceket az életedből, vagy épp a régi bugok még mindig megoldatlanok és azok is lesznek az örökkévalóságig. Mégis mibe telne megcsinálni úgy azokat az automata ágyúkat, hogy ne lőjenek olyan hajót, amiben TE BENNE ÜLSZ?? Vagy beállítani egy olyan építési opciót, hogy amit te építesz, az a TIED, A TE BIRTOKOD!
Egyszerűen hihetetlen ez az egész. Mindig amikor játszok, azért hagyom abba mert már ideges vagyok. És akármennyire is szeretem a stílust, elfogyott a megbocsátásom. Ez nem egy rage game, hanem egy tervező játék nem?? Egy időre talonba teszem a Space Engineerst.
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2016.02.18. 15:49:55