Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Szerintem egyenlőre a mások alkotásai nem fontosak.
    Viszont a játékról - a vanilláról, nem a szétmodoltról - mehetne bele pár hasznos info.
    Ilyenek, hogy: Hogyan szállunk fel egy hajóval? Miből, mi lesz és miért érdemes? (Érc, rúd, komponens, kiegészítők)
    A bolygózáshoz a gyorsulás képlet, a fékezés útjához a képlet.
    A pilótafülkéből való építés módja (mai napig nem csináltam ilyet).
    Blueprint és használata, építése belőle.

Szóval az alap játékkal kapcsolatban is van rengeteg lehetőség, ami nem feltétlen egyértelmű, főleg az angolul nem tudóknak és a kezdőknek.

Az egyszerűbb dolgokat támogatom (LCD script, hangárajtó, ajtók, ablakok, big small mod pack). Szóval amiben elemek vannak, azok oké. De az építményeket nem támogatom. Itt nem kell senki ilyen jellegű kreativitását reklámozni. Az adott anyagokból mindenki építhet, amit akar. Egy linket lehet tenni, ami az elkészített objektumokra, világokra mutat, de nem kell se kép, se közvetlen link. Akit érdekel, az keres magának.

Mert akkor ennyi erővel az UESC nyerteseinek a munkája is be kerülhetne ide, de minek gyűjtsük mi ezt?

Szóval szerintem először az alap dolgokkal kellene feltölteni a gyik-et és, ha ez megvan, akkor lehet tovább menni. De ezt is ápolni kell, mert a játék folyamatosan változik, mivel nem kész termék, csak early.