Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Jah, hát direkt a névválasztás :) semmi gond.
    Pár sorozatot én is végig néztem anyám mellett. Na nem mintha nem tudtam volna mást csinálni, de valahogy be volt kenve ragasztóval a tv. Olyansmik, mint a Homok szemei, Rut és Rachel-el, vagy Paula és Paulina (ha Paulina lenne a hajó neve, akkor rózsaszínre kellene festenem - lehet csinálok egyet :D )
    Aztán ott van az Esmeralda, hál a jó égnek, ezt nem nézte már anyám, mert melózni járt.
    Viszont volt valami más, amiben egy szőke gebe volt a föszereplő, meg valami szadista pénzhajhász a pasija, aztán jött a hős 5 szóból álló nevű ficsúr.
    Jah, meg majd elfelejtem, Betty a csúnya lány. Kéne építenem valami rondaságot, ami alatt szépség rejtőzik és akkor lenne hőőő :D
    Hogy témánál is maradjunk, onnan jöttek a neves ötlete, hogy a Star Trek Voyager-ben Nealix és a csaja - Kess - néztek régi földi műsort és jól beleparodizálták az argentin sorozatokat egy jelenetbe.
    Ezek a nevek ennek a résznek köszönhetőek.
    Amúgy: Lorina, Beni (Benjamin), Máté. Ő hármójukat ismerem, akik magyar szülőktől vannak és 10 év alatt. Viszont mással nem találkoztam magyarban, akit így hívtak volna, pedig sok emberrel találkoztam már. Ettől függetlenül a Máté szerintem magyar név, a többi meg behozott. De kitudja...