#2675Úgy olvastam, hogy mind a kettőhöz jár a frissítés is. Legalábbis nem láttam olyan opciót, amivel ezt külön kellett volna megvenni. Supportot árultak még hozzá, de az nem kell, úgysem magyar nyelvű.
Nézegettem a Your uninstaller-t is, mert nagyon hasznos progi, ott az aktuális verzió lett volna 40€ körül és még megvehetted volna a frissítési jogot vagy 50€-ért. Erre én is azt mondtam, hogy neee. 90€-t nem fogok érte kiadni. Gondolkodtam az ESET megvételén is, de baromi drága és honnan tudjam, hogy nem ők gyártják a vírusok egy részét is? Amíg van rá alternatíva, addig nem veszem meg. Utána meg keresek valami ingyenest.
Néha nagyon elgondolkodom én is, hogy megvegyem vagy ne vegyem. Csak akkor veszem meg, ha úgy látom, hogy fogom is használni és nem csak lesz. Ezzel tisztelem meg a fejlesztőket a munkájukért.
De volt már amivel befürödtem. Megvolt virágboltiban, tök jó volt, megvettem eredetibe és a fejlesztésekkel elcseszték az egészet, ráadásul az eredetiség miatt frissítgetett is, ami nem mindig jött jól, tekintve, hogy nem szólt róla. Visszaraktam a virágboltit inkább és be sem aktiváltam. Ez a Sygic volt.
Az éjjel felprogramoztam annak a szép platformnak a sorait. Még a kijelző betűméretet kell beállítanom és tesztet csinálni a darabszámokra, aztán indulhat az üzem :)