Sajnos most nem találtam Argentavis-t, így olyan állomást foglaltam, mint amit @reaper5687 is. Mellette még ott van egy outpost is, amit hazavihetnék.
Sajnos egyszer meghaltam és rossz állomáson éledtem és a csillagkapu sem működött, így visszatöltés lett és vágás. Ahol ugrik a zene ott lett a vágás. Hiába, egyszer mindig meghalok. Utána sajna már sosem az igazi, éjszaka is próbálkoztam egy fogással, elsőre olyan szépen ment minden, míg a nagyágyú le nem lőtt. Utána meg már nem tudtam a célpontra leszállni, így hagytam a csudába.
Szóval amire figyelni kell, hogy nem szabad a legerősebb flexet használni hackeléshez, mert könnyen eltűnhet a blokk...
És nem árt, ha jók az ember reflexei. Nem úgy, mint most az enyémek.
Viszonylag lassan ment a foglalás, mert még új az objektum, most ismerkedtem meg vele. De már legalább tudom, hogy mi, hol van. A konténer szépen tele volt cuccal, bár maga a test nem sokat ér az Argentavis-hoz képest. Viszont ezt tuti hamarabb ledarálná a szétszerelő állomásom.
Sajnálattal konstatáltam, hogy nincs rajta ugró hajtómű (állomásra minek is). Így nem láthatjátok, hogy hazavittem. Legközelebb JD-s hajóval viszem a kis vadászt. Azért 60km nem kis táv és amilyen gyorsan gyorsult, olyan lassan fog megállni is, szóval legalább 15 perc lenne az út.
A videó csak most került fel, a hd minőségre kicsit várni kell.