laci4321#2558
Egyébként én is csak a pajzs modot használom, fegyver modok közül viszont használom a célkövető rakétákat. Azért nem használok más fegyverzetet, mert a moddolt fegyverek szerintem egyszerűen túl erősek, és elveszti teljesen a csatározás szépségét tőlük az űrharc. Hát mégis miért úgy terveztem én a központi reaktort, hogy 2 rétegű nehéz páncélburkolat alatt legyen, hogyha pár gombnyomás és a lézerrel átvág mindent és leszedi a reaktort? :(
Annak sem örülök egyáltalán, hogy az NPC-k fegyverzete szinte kizárólag feléd irányul, üt egy jukat a hajón és te pont ott vagy amögött a lyuk mögött és vége is a dalnak... Mégis honnan tudná hogy te hol vagy épp a hajóban? Vagy akkor miért nincs nála is valami „főkomputer” amit ha kilősz akkor nem megy többé sehová a gép által irányított hajó sem. Ezt nem érzem fair dolognak. De - bár hatalmas vállakozás - terveznek behozni MI-t a Space Engineers-be, szerintem az meg fog oldani sok problémát, most csak olyan „na legyen azért valami” megoldás van csak. :)