Space Engineers

Katt a képre
  • nearo
    Daniel Jackson 8. évad első két részében volt, most néztem utána. Ugye 7. évadzáróban szétlőtték anubisz flottáját az antarktiszi ősszékkel, Oneillt meg lefagyasztották (egyik legjobb évadzáró szerintem :)). Jack állapota miatt fel kéne keresni az asgardokat, úgyhogy a felturbózott teherhajóval elmennek az időtorzított replikátorbolygóhoz. Ott szedi fel őket Thor a Daniel Jacksonnal. Van itt egy feketelyuk is, aminek a vonzásából kiszabadul egy replikátorhajó, és elindul az Orilla felé (Asgard bolygó), közben átsugározza magához Cartert a hősszerelmes replikátor. Egyik dolog történik a másik után, a lényeg, hogy a lefagyasztott Jack is felkerül a D. Jacksonra, csinál egy szuper replikátorbomlasztó kézifegyvert, amit aztán Thor felnagyít. Ráküldi a sugarat a bolygóra, ahol szétesik az összes bogár, de egy legóhajó meglép, és bumm, így lett a replikátor Carter. Kb ennyi a szerepe ennek a hajónak, a későbbi sorsa ismeretlen azthiszem... ha nem nézek utána meg nem mondtam volna én se, hogy ezt az asgard hajót épp így hívták :)

(Bocsi az offért.)