Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Akkor olyan modot kell keresni, ahol jönnek ellened modolt fegyverrel is.
    A Csillagkapu modban jönnek ellened sorozatbéli hajók is. Goauld szállító, alkesh, asgard hajó, Daniel Jackson - talán ori hajó, nem tudom. A mod nem ad plusz hajóra szerelhető fegyverzetet, így azokon normál fegyverzet van. De pl a Daniel Jackson egy kész erőd. Belül még nem is jártam...
    Az alkeshen rengeteg rakétakilövő van. Nem a torony, így nem tudom, hogy éles helyzetben mennyire lőnek azok pilóta nélkül.

Ma megint találkoztam pár buggal. Elmentem az Angyallal a kezdő hajóért, hogy ne leessen, jó lesz az még alkatrésznek.
    Ezzel nem is volt gond, viszont, mikor visszatértem a felszínre és le akartam szállni a lejáratnál, akkor a futómű rögzítésénél a hajót szépen felemelkedett kicsit és elkanyarodott. Örültem neki nagyon. 2x eljátszotta velem, 3x-ra leraktam a földre a fenébe. 5 ion hajtómű és az egy szem futóművem bánta.
    Gondoltam, akkor más kijáratot csinálok, közvetlen a hajóra, nem pedig mellé a talajra. Szépen el is készültem a rámpával, légmentesen zárható is a rész, gondoltam kicsit megemelem a hajót, hogy alá tegyek futóművet. A légköri hajtóművek ki vannak kapcsolva. A konzolon nem, de maguk a hajtóművek nem mennek. Hiába kapcsolgatom, nem indulnak. A hajó csak forogni tud a girok miatt. Az ion hajtóművek sem gyújtanak. Csak a hidrogén van, ami megy, viszont azok csak előrefele tudnak tolni. Most elmentettem és kiléptem. Kíváncsi leszek, visszalépés után megjavul e.