Én érdeklődtem, hogy ki akar szerveren játszani, de elég nagy volt a csend. Ha lett volna pár érdeklődő (mondjuk kb 4), akkor utánaérdeklődtem volna a bérbeadóknál, hogy van-e lehetőség rá és mibe kerül. Teszt gyanánt 1-3 hónapot álltam volna.
Ez még most is fenn áll.
De, ha úgy van, akkor valsz Húsvétkor hazaviszem a gépeimet. 1 hétig otthon leszek, szal ki lehet próbálni, aztán majd meglátjuk, hogy mit bír a T-Home-os net. Sajnos a feltöltés valahol 1Mbit és a béka segge között van.
Azért elég sokmindenbe belekezdtél.
Persze, van aki csak építeni szeret és annyi. Pedig nem rossz letesztelni azt amit építettél. Harcolni az NPC-vel. (Sajnos már NPC hajókat sem lehet törölni a mentésből...)
Érdemes megtapasztalni, mikor nem csak leraksz 200 blokkot egy kattintásra, hanem azt egyesével kell letenni. Hogy a behegesztéshez kell egy külön hajó. A nyersanyagot le kell bányászni, kell bányász hajó, kell finomító placc, összeszerelő blokk.
Vagy, ha megcsináltad ezeket kreatívban, akkor túlélőben még mindig tudod használni őket, hogy a végső projektet befejezd.
Én azon gondolkodtam, hogy kreatívban, másik világban megépítek valamit, majd a túlélő világomban csak a BP-t vetítem ki és azt hegesztem be. Így kicsit könnyebb a tervezés, de mégis össze kell szednem hozzá az anyagot és valamennyi idő elmegy vele.
Ettől függetlenül a puttonyomon 10x szorzó van és a hegesztés és flexelés is a max szorzót kapta. Egyedül a finomítás és az összeszerelés van reálisra állítva, de ekkora mennyiségeknél ez nem is gond. A moduloknak köszönhetően nem sokat kell várni a termelésre, de mégis ad valami valóságérzetet.
És még mindig ott van a bug, amit ki lehet használni nyersanyagszerzésre.