Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Sajnos ilyen nekem is előfordult már. Betöltésnél valamit elszámolhat a játék. Ilyenkor érdemes visszatölteni, hátha jobb lesz.
    Én egy ideje már kikapcsoltam az automatikus mentést, magam mentegetek és gyakran nem is ugyanarra, hanem számozom őket.

Nekem is eltűnt már a hegesztő hajóm. Mikor utánamentem, akkor láttam mennyire odavan. És a connector sérült is volt korábban, csak akkor még nem tűnt fel a dolog. Van pár hajóm.
    Volt, hogy az a hajóm kezdett el ugrálni, amelyik meg sem moccanhatott volna. Néhány visszatöltés segített a dolgon és megállt, de nem volt jó a pozíció és kicsit sérült is volt. Utána átalakítottam állomássá.

Célszerű nem csak connectorral dokkolni, hanem a leszállótalpakat is rögzíteni.

A tutorialt végigcsinálva derült ki, hogy a 'P' betű nem csak a futóművet rögzíti, hanem a connectort is kapcsolja. Ami azért elég gáz, ha egy hajómodul connectorral csatlakozik a hajóhoz és te meg a 'P'-vel engeded el a futóművet. A hajómodul meg szépen a helyén marad. Ha nem kívülről szemléled a dolgot, akkor észre sem veszed azonnal.