Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Ez nagyon jó hajó lett, rá sem ismerni az elődökhöz képest. Jól el is játszottam vele Bár mindenképp meg kell tanulni a helikopteres vezetést, azzal nagyon gyorsan meg lehet vele állni bárhol.
    A beállításokat még mindig érdemes átnézni, a tornyok most lőttek, viszont az egyik gattling nem volt bekapcsolva.
    A színe is egész jó lett, bár alulra talán több kéket tennék, aki messziről nézi, az higgye azt, hogy az égen egy folt :D De ez az én véleményem, amúgy így is tetszik.
    A hátuljára a 4-es hajtómű közé-fölé betettem egy projektort, érdemes lenne neked is, így a sérüléseket könnyebb észrevenni és javítani. Persze csak jól beállítva. És persze be lehet tenni elrejtve is, hogy ne legyen sérülékeny helyen, meg szem előtt.
    Ami viszont nagyon fontos még, szerintem, az antenna. Az nincs rajta. Egyrészt realitás szempontjából, másrészt, ha eltűnne a fák között, akkor azért meg lehessen találni.
    A kis drónokat elég jól elintézi a rakéta, de a sokszögű repülős cuccot is elég jól ki lehet végezni vele.
    Ha óvatosan közelíti meg az ember az NPC főhadiszállást, akkor akár még azt is le lehet vele fegyverezni, csak sok idő és lőszer lenne túlélőben. Meg rengeteg türelem.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2015.12.20. 15:08:34