-
Azért az Elite-s videóknak nem bedőlni. Amúgy asszem, hogy kell hozzá a sima is, ami 40-50 euro körül mozog most.
Én anno 40-ért vettem elővételben, a Horizons-t meg tegnap 38-ért elővételben :)
90% propaganda, 10% valós.
Nincs külső nézet úgy, mint SE-ben. Van egy Repair mode-nak nevezett nézet, hogy megnézhesd a hajód kívülről.
Viszont a játékban nincs pause gomb, szal, ha megtámadnak vagy valami az utadba kerül, akkor...
Azt nem mondom, hogy nem izgalmas, mert amikor épp tele a raktér és annyi pénzed sem maradt, hogy a biztosítást kifizesd, ha elveszted a hajód, akkor azért rendesen majrézol, ha egy kalóz kiszed SuperCruise módból.
A pvp-re elég kicsi az esély, csak forgalmas, fontos rendszerekben futsz össze játékossal, azon kívül, tényleg hatalmas a galaxis.
A Horizons érdekes lett. Amellett, hogy bekerült megint pár új hajó és bolygós járgány, amivel kavicsokat lehet keresni, amiből aztán ásványi anyagok esnek, amiket összeszedhetsz és fejlesztheted, meg újratöltheted a járgányt, még nem tudom, hogy mit is lehet ténylegesen kezdeni. Bár a ritkább ércekből nem találtam egy darabot sem.
Azért 3 órácskát simán eljátszottam vele.
Szóval aki szereti az űrben röpködést, scannelgetést és kereskedést, annak nagyon ajánlott. Ha mondjuk kalózkodni szeretsz, akkor is ajánlott, az azért elég izgalmi faktort ad, akár szállító hajó kilövése és rakomány begyűjtése (körözés alá kerülsz és a helyi biztonságiak megpróbálnak eltenni láb alól, de, ha elég magasra kerülsz, akkor player-ek is rád mehetnek), vagy csak az űrben kotorászva is lehet értékes dolgokat találni, viszont ezek sajnos valamiért illegálisak. Fekete piacon eladhatod, de ez nincs minden állomáson és a nagy állomások körül mindig van járőr, aki scannelget. Mostmár a gyorshajtást is büntetik, repu romlással, vagyis beszáguldozni sem igazán érdemes. Viszont lopakodó módban is be lehet menni, ami azért elég izgis tud lenni.
Aztán meg ott van a CQC, amit csak a napokban próbáltam ki, de nagyon állat. Amolyan dock fight. Mondanám, hogy nagyon hasonlít a WoT-hoz, de igazság szerint inkább a CoD MP-hez. Vagy 4vs4 megy x kill-ig vagy pontig, nem tudom pontosan vagy zászlófoglalás, de mehetsz mindenki mindenki ellen is.
Amíg nem hozzák rendbe az SE-t, asszem mással fogok játszadozni.