A teszt eredménye:
Először egyik hajó sem akart leesni, még kikapcsolt csillapítással sem. Amint kiszálltam az egyikből kikapcsolt csillapítással, azonnal leesett.
Ilyen bugot is utoljára a Minecraft-ban láttam. És alig játszotta a játékkal még.
Mint látható volt, a kis hajókon csak felfele hajtómű volt. Mivel a nagy hajtóművesről leesett a reaktor, mikor a kikapcsolt csillapítás után megpróbáltam talpra állítani, így a kis hajtóművessel mentem egy karikát. Amolyan helikopteresen.
Elrepültem az Asgard hajó fölött, ami rendesen lőtt, de nem talált el, majd a még a környékén megfordultam és visszarepültem a bázisra.
Kicsit túlcsúsztam rajta, de végül sikerült megfognom a hajót.
A leszállás döcögős volt, tekintve, hogy nem tudtam körbenézni és a hajót is irányítani. (De jó is lett volna az Oculus Rift, ha ment volna vele a játék...). Szóval kicsit alacsonyabbra süllyedtem a kelleténél, ezér kicsit neki is mentem platformnak (csak a futóművek...), de sikerült felemelkednem és letenni a hajót, majd rögzíteni.
Érdekes élmény volt, nagyobb hajónál rendesen kell rá hajtómű, hogy legyen erő benne a korrekciókra, különben hamar összetörném.