Space Engineers

Katt a képre
  • RoboKutya78
    Nem tudom egyes blokk készítők hogy vannak ezzel de engem kifejezetten szúrná a szemem, ha valaki ellopná az alkotásom. Most itt csak a blokokról modokról beszélek és feltöltené a saját műhelyébe kb úgy feltüntetve azt mintha a saját munkája lenne.Oké tudom hogy szabad forrású a dolog, de kicsit irritáló. Főleg ha már egyszer letöltöd azt a blokkot és így a másolatról azt hiszed hogy egy ujj verzió.Meg van annak a módja ha az ember úgy akarja gyűjteni ezeket a blokokat hogy feltölti a saját műhelyébe tegye privátba akkor.
    Nálam is vannak olyan alkotások pár darab amit max vagy barát vagy senki se lát.
    Lassan olyan kaotik lesz a dolog tényleg hogy szinte követhetetlen lesz a rendszer és nem csodálnám ha valakinél pont a blokokk modok nem megfelelő kezelése miatt szarakodna a játék.Még a végén kilyukadunk hogy fizetőssé fogják tenni a nagy modderek a dolgaikat azt leshetünk. Már azért fel fel tűnnek a paypla megjegyzések egyes készítők lapjain:)
    Csak egy példa: (DX11) Conveyor Hinges - transfer items flexibly máris létezik két verzió belőle.Megtiszteltem az eredeti készítőt hogy az ő blokját töltöm.Még akkor is ha csak megint dx11 re gyúrta ki a csóka
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.12.13. 11:12:11